Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
Kompaktní a malé
- Plní k čemu je určený
- Nemám asi nic
vše jak má být
- Jednoduchá obsluha
- Nic, mimo pořád stejného tlustého návodu o ničem.
Zařízení fungovalo bezvadně cca 5 let. Za tu cenu je to O.K. Problém byl v napájení sirény. Stejně jako u jiných výrobků tlustý návod o ničem. Stačí ten tenký kde je poměrně slušně popsáno uvedení do provozu. Klíčenky si připravte všechny a rovnou je aktivuje všechny . Není potřeba dělat krok u každé zvlášť. Dveřní kontakt stačí otevřít dveře a je spárováno. No a jak nastavit centrálu s telefonem je na jedné stránce dole v jednom řádku. číslo SIM atd. Centrála se ozve zpět asi za 15 vteřin. Nikdy jsem nezaznamenal falešný poplach. Cena O.K. Zbylé klíčenky jsou bez problému spárovat s novou centrálou. Výrobek jednoznačně doporučuji až na ten tlustý návod.
Nenačte GSM síť a návod nebudu komentovat, je to katastrofa, zboží nechci.
v některých částech ne zcela intuitivní návod k nastavení,
Produkt funguje podle očekávání. Sim karta k produktu zdarma v hodnotě 100kč nefunkční.
- Provoz na baterie i na adaptér. Kompaktní velikost ,dva ovladače.
- Hlasitá siréna.
Mám to do sklepa, svůj účel to splní. Samozřejmě se vyplatí kombinace různých druhů zabezpečení a to jak mechanické, tak elektronické. Vše je překonatelné, ale čím více času tráví pachatel na místě při překonávání překážek, tím je to pro něj rizikovější kvůli možnosti odhalení.
Dělá co má...
S produktem jsem velice spkojen.
Zboží přišlo nefunkční s nedostatečným asi nějakým univerzálním návodem.
- Nabízejí široký sortiment zboží.
- funguje na hraně použitelnosti
- občasné výpadky wi-fi a opravdu není chyba u mě
- po spárování se senzorem pohybu nereaguje ani po opakovaných pokusech
Netuším, jestli je chyba u mě, ale vypadává z wi-fi, přesto že je od zdroje 30 cm, nepodařilo se zprovoznit pohybový senzor, přestože je spárovaný, opakovaně hlásí zařízení offline, i když fungují. Kdybych již neměl instalováno, zřejmě bych vracel. Takhle mám doma v podstatě něco jako pípák na dveře, jen v Lidlu stojí sada 4 s asi stovku.
- malé rozměry
- hezký design
- silný zvuk
Siréna se snadno instaluje a výrobce deklaruje vysokou životnost baterie, kterou lze navíc jednoduše vyměnit (bez nutnosti volat servis).
Platinium PG-103
Přidáno: 11. července 2023
(naposledy upraveno 11. července 2023)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Vzhledově hezké.
- Co je nainstalované funguje.
- Nemá české meny.
- Nedaří se mi připojit další čidla
- Výhoda: poměrně hlasitá sirena i když malá, jde dobře spárovat s ústřednou a nebo se dá použít samostatně jako alarm
- Nevýhoda: zmatený návod k použití, originál je psaný nějakou čínskou angličtinou a český český manuál tomu odpovídá
- ok
ok
- jednoduchost přidání
- možnost nastavení
- hodí se pouze někde,kde jste blízko
- pokud napřiklad garáž u domu, tak to v domě neuslyšíte
Jednoduše se to přidalo do systému.
Lze vytestovat sílu síreny.
- Oproti předchozí verzi M4 zabraňuje stav a baterie komponent
- Lépe reagují čidla
- Dálkový ovladač je třeba zmáčknout po delší dobu a vypadá dobře
- Zařízení se tváří více profi oproti M4
- Možnost využít internet ze SIM karty
- Nekompatibilní s předchozí verzí.
- Nejsou kompatibilní ani zařízení které nejsou připojené k ústředně. IP zásuvky a IP kamery.
- Nové kompatibilní kamery EP… nemají Onvif protokol, takže je nelze přiřadit k videoserveru.
- Pomalá aplikace pro IOS
Iget M5 měl podle mě našlápnuto hodně vysoko, dokonce bych byl z něj i nadšený, ale celé to zničili nekompatibilitou. Zásuvek a hlavně starších kamer a uzavření Onvif protokolu u kamer nových. Toto počínání nechápu, přichází o zákazníky. Aplikace M5 pro IOS je docela pomalá, pokud porovnám s předešlou aplikací pro M4 která v tuto chvíli je tak 3x rychlejší.
Funguje zatial
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »