Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
- Snadná montáž
Jednoduché umístění systému pomocí lepítek. Velmi dobrý přenos záznamů. Ovládání pomocí čipu to celé usnadňuje. Nekazí celkový dojem bytu.
Poměr cena výkon. Není toho zas tolik na trhu za dobrou cenu aby to mělo stejné funkce, výkon a nestálo x desítek tisíc. S tímto jsem zatím naprosto spokojen, protože to dělá to co po tom chci :) a doufám, že to tak i zůstane.
- Spolehlivý a cenově dostupný
- Přebytek drátových vstupů
- bezproblémový provoz
- zatím nic
- samovolná aktivace a deaktivace alarmu
- neustálé falešné poplachy
- nereagující periferie
- v servisu mi jednotku neopravili (závady přetrvávají), ale vrátili mi ji poškrábanou
Jednotku jsem zakoupil společně s 19 dalšími periferiemi (dohromady celkem slušná investice), protože jsem nevěřil negativním referencím, které jsem četl. Závěr - opravdu věřte tomu, že systém nefunguje tak, jak byste si představovali. Periferie se samy odpojují. Alarm se samovolně aktivuje i deaktivuje - falešné poplachy jsou na denním pořádku, a to i v době, kdy je alarm v režimu deaktivace. Po reklamaci se k reklamovaným vadám přidaly ještě další - a to málo, co předtím fungovalo, fungovat přestalo - navíc se mi jednotka vrátila ze servisu poškrábaná.
Reakce značky iGet
za celou dobu se nám servise žádný alarm s 19ti příslušenstvími neobjevil, opravdu musí jít o nějaký omyl. Již žádný alarm nemá problémy s falešnými poplachy apod. Firmware je zcela odladěný a bez problémů. Pokud se skutečně jedná o náš alarm tak jej prosím reklamujte, bude vyměněn za novou jednotku a problém vždy vyřešíme. K dispozici jsou Vám také technici na https://helpdesk.intelek.cz
- instalaci zvládné snad každý
- žádné složité ovládání
- možnost dokoupit další vymoženosti
- funguje bez problémů
- na 3M lepítka
- Klasický poctivý alarm
- Bezdrátové příslušenství i drátové
- Cena alarmu i příslušenství
- Nemám
Plně dostačující alarm za dobrou cenu. Bohatě stačí na veškeré zabezpečení. Modré podsvícení je i pěkné. Zprovoznění úplně jednoduché,zvládne každý.
- Pěkná Appka
- Výbava
- Vzhled jaký žádný alarm nemá
- Nenašel jsem program pro ovládání pomocí PC
- Chvíli mi trvalo než jsem pochopil přidání příslušenství
Chtěl jsem aby alarm vydržel déle na baterii než 8 hodin,nejlépe 24 hodin,u nás v podkrkonoších bývá výpadek proudu i déle,a šlo to hladce,díky tomu že má alarm napájení s microUSB konektorem a pak USB nabíječkou tak jsem jen přidal powerbanku 20000mAh a teď vydrží na baterie i den. Jakmile pochopíte přidání příslušenství tak je to moc dobře propracované a intuitivní. QR kódy jsou dobrá věc. Za mě doporučuji.
- Jednoduchy plne funkcni alarm
- Mnoho prislusenstvi k zakoupeni
- Nemam
Klasicky alarm,super cena,vse funkcni,dokoupil jsem jeste detektory plynu a koure a dalsi dverni cidla,opravdu rychle nastaveni
- Instalace
- Jednoduchost
- Příslušenství nejsou úplně "designové" ale to je u alarmů normální
Velmi rychlá instalace, jednoduchá, nastavení také. Se SIM kartou hned komunikuje, potěšilo mě informování pomocí SMS o výpadku hlavního napájení. Nastavení pomocí klávesnice je i logicky uspořádané. Záložní baterie je super, a opravdu více jak 4 hod. nepotřebuji. Velmi chválím zpracování klíčenek, jsou opravdu odolné.
- To jak vypadá
- Funkce zpoždění
- Měření teploty
- Cena/výkon
- Záložní baterka
- Napájecí kabel k alarmu má délku 1 m
- Je lepší použít manuál z webu
Alarm vypadá dobře a nemám s ním problém. Doporučuji použít manuál z webu www.iget.eu kde je novější verze než jsem měl tištěnou, v ní jsem se např. dozvěděl že jde vypnout potvrzovací SMS, takže ušetříte asi 90% SMS při nastavování alarmu. Délka kabelu k alarmu asi nebude pro každého chyba, ale mě by se hodil o něco delší :-) na druhou stranu chválím napájení pomocí USB-microUSB, koupil jsem si kabel delší a je vyřešeno. I tak má alarm ode mě 100% jelikož za ty peníze je to super nápad, a aplikace je celkem na úrovni.
- Vnitřní IP kamera
- Provedení příslušenství
- Jednoduchá aktualizace software
- Aby mi jely RFID chipy musel jsem nahrát nový software
Instalace rychlá,logická, líbí se mi magnetické držáky u pohybových čidel,celkově to vypadá jako by se výrobce snažil o "apple design" a ke všemu se mu to povedlo,jsem spokojen,vše funguje.
- Ovládání mobilem
- Prislusenstvi
- Klicenky jsou trochu vetsi
Pouzivam s kourovym a CO senzorem a dalsimi pohyb.cidly, potesilo me velke nastaveni ale instalace byla rychla.
- spolehlivé
- pěkné provedení – designově zapadl do bytu
Jednoduchá instalace. Není problém naučit ovládat i děti.
- Bezdrátové, rychlé a snadné.
- Zatím nic
Doporučuji
- Funkce
- Vzhled
- Aplikace i pro iPhone
- Není aplikace pro WindowsPhone
Super alarm,hromada funkcí,mně vše funguje jak má,bez problémů,doporučuji dělat nahrání nových firmware,přibývá funkcí a dalších senzorů,ale jde to nahrát celkem rychle
- Chytré a jednoduché zabezpečení domácnosti s upozorněním
- na mobilní telefon.
- Málo čidel, za tu cenu by mohli být klidně dvě čidla navíc. :-(
- Třeba ty magnetická.
- Přijatelná cena.
- Čeština.
- Jednoduché ovládaní.
- Vřele doporučuji.
- dobrá cena
- jednoduchá inštalácia a nastavenie
- napriek nahratiu aktuálneho firmware, mám stále ten istý problém, SMS z aplikácie si alarm ukladá do pamäte SIM karty, ktorá má kapacitu 10 SMS. Potom už alarm na SMS z aplikácie nereaguje. Pomôže len vypnutie a zapnutie alarmu
- vyhovoval mi stav, keď pri aktivácii/deaktivácii cez SMS prišla spätná SMS o aktivácii/deaktivácii. Nový firmware to však zmenil a buď dostávate všetky info o aktivácii/deaktivácii, teda aj z kľúčeniek, alebo nedostanete žiadnu.
- z manuálu nemožno pochopiť základné veci napr. prečo sú v alpikácii až tri možnosti na zmenu hesla (admin, užívateľ a nejaké tretie) a žiadne z nich som nikde nemusel zadať
- zvažujem po troch mesiacoch jeho vrátenie, kvôli problému s ukladaním SMS na SIM kartu aj keď servis tvrdí, že s novým formware to nerobí
treba si uvedomiť, že je to lacnejší zabezpečovací systém a preto od neho nemožno vyžadovať funkcionality drahších systémov
ak by tu nebol ten problém so SIM, bol by som spokojný
skúsim ešte inú SIM kartu
Reakce značky iGet
- v nejnovějším firmware je tento problém ohledně 10ti SMS již dlouho opravený.
- SMS při aktivaci/deaktivaci je možné nastavit, právě v nové verzi aplikace je ještě více možností a podrobněji.
- další dotazy ohledně nastavení je možné zadat na Helpdesk: https://helpdesk.intelek.cz/
- pokud se přihlásíte do aplikace jako administrátor tak je možné provádět veškeré nastavení, pokud jako uživatel tak můžete pouze aktivovat/deaktivovat alarm. Základní heslo pro admina je 123456, pro uživatele 1234. Heslo zadáváte při prvním spuštění aplikace.
- servis naopak problém velmi rychle vyřešil.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »