Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
- Jednoduchá instalace, slouží plně ke spokojenosti (zatím, používáme cca týden), možnost rozšíření o další komponenty, cenová dostupnost.
- Není nutné datové připojení - systém se ovládá přes SMS (pro někoho nevýhoda).
- Absence propojení přiložené kamery s ostatními čidly - nespustí se při aktivaci alarmu, pro pořízení záznamu/fotky je nutné ji spustit zvlášť - nutné datové připojení.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaše praktické hodnocení produktu a přejeme Vám krásný den.
ONLINESHOP.cz
- cena vs. výkon
- snadná instalace - zvládne i laik, jen je potřeba se zorientovat v prostředí, ostatně jako u všeho.
- vše bezdrát
- velký výběr čidel (i dálková zásuvka, voda či SOS tlačítko, )
- snadná správa a spárovatelnost čidel (čidla která jsou součástí alarmu jsou již spárovaná)
- celkem důvěryhodné moderní provedení
- Kromě internetového připojení lze zajistit notifikace i přes SIM kartu (jestli celou správu nevím)
- Aplikace nemá pro rychlé ovládání widget !!!!!
- klávesnice nemá nejlepší reakci na dotyk (ale možná to jen neumím)? - ale zase její využití je minimální či prakticky nulové s ohledem na možnost ovládání přes mobil, dálkáč či RFID čip.
- Upevnění PIR čidla na magnet, takže do veřejných prostor při nízké instalaci nevhodné, ale zase koho by napadlo, že se to dá lehce čmajznout? Jinak šikovné řešení.
- Návod je mini a má pidi písmenka, jako by snad v Iget neměli na papír, a na stránkách výrobce jsem měl problém, tedy nešlo to, ho stáhnout. Také by ho tam mohli dát jednotlivě pro jednotlivé jazykové verze. Nakonec nalezeno jinde na netu.
- ,
Kdo nechce investovat za profesionální alarm a montáž, tak toto je ideální řešení. Ideální pro byt, chatu i rodinný dům. Je to alarm pro ty, kteří mají internet a smartphone.
Zóny jsou omezené na celkový odchod a doma, tedy dvě. Dají se, ale snadno pro režim doma konfigurovat konkrétní čidla.
- jednoduchý
- hlasitý
- plně dostačující
- mohl by mít display a klávesnici přímo na těle alarmu, chtělo by to facelift
Za mě spokojenost. Je fajn odjet na dovolenou a vědět, že je dům chráněný. Při poplachu ihned volá na mobil či smskuje.
Nejen že mi hlídá majetek dílnu a garáž, když na chvíli odejdu mimo, ale daří se mi s tímto výrobkem i plašit kuny, tak doufám že se jim u mě přestane brzo líbit a odtáhnou o číslo dál.
- Mobilita
- Na baterie a ze zásuvky
- Bohužel bez možnosti napájení ze zásuvky / není dodáván spolu s výrobkem napájecí zdroj.
Levný výrobek.
- alarm funguje bez problémů,zvládl jsem i instalaci.jsem spokojen.
- Zkušenost - už jeden mám a za tu cenu dobré.
- Nesrozumytelné hlasové zprávy v angličtině, přestože mne prodejce několikrát ujistil, že zprávy jsou v češtině.
- dálkové ovládání
- bezdrátové
- nikde jsem se zprvu nedočetl kolik skutečně stojí provoz, zjištěno až používáním
Naprosto dostačující pro základní zabezpečení bytu a pro jistotu.
+ jednoduchá instalace
- Hezká hračka pro malé děti. Můžete si ním hrát a hrát a zlobí a zlobí...
- Možná by to mohlo fungovat v případě, že váš dům navštíví zloděj typu, slepý, jednoruký a beznohý.
- Technicky mnoho nedostatků a to zásadních, vyřazení tohoto alarmu z provozu stačí pár minut. Ale jak říkám, když si tohle někdo pořídí tak snad ani z žádnou kvalitou a spolehlivostí nemůže počítat.
- funguje ok
- žádná
- Kdyby fungoval, jak má, tak je to ideální domácí alarm.
- Zhruba po měsíci vždy přestane fungovat a musí se provést restart zařízení a nové párování čidel. Občasné plané sepnutí čidel. Jedno čidlo přestalo po týdnu fungovat, další pak po měsíci.
Bohužel nemůžu doporučit tento produkt. Možná jsem měl ale pouze smůlu na špatný kus...
- Na počátku byl dobrý nápad
- Zůstal nedořešen
Používám alarm rok na chalupě a vždy jej aktualizuji na nejnovější FW. Snad opravdu jediné plus, nikdy nebyl vyvolán falešný poplach. 1) Několikrát se stalo, že se jednotka kousla a musel jsem ji restartovat. Displej byl prázdný a chalupa nebyla střežena. 2) Funkce vypnutí displeje po nastaveném čase. Po zhasnutí se několikrát do hodiny sám rozsvítí a to je v ložnici velice příjemné. 3) Rodičovský zámek. Ten funguje zhruba deset hodin, potom se sám deaktivuje. Och, jak chytré ! Proč se neovládá aplikací ? 4) Náhodná aktivace alarmu. Tak toto je snad nejlepší funkce pro příznivce adren. sportů. Aktivace venkovní sirény ve dvě ráno, nádhera ! Celá sranda je v použití dotykového ovládání. Sice to vypádá hezky, ale dochází k náhodnému spínání. A zásuvka ? Deklarovaný dosah ani s dalekohledem. Jeden strop + stěna a končíte. Původně jsem chtěl, aby se při aktivaci alarmu vypnul bojler, zavřel kulový ventil na přívodu vody. Nepoužitelné ! Mezi zásuvkou a řídící jednotkou není zpětná vazba. Jednotka tedy neví, jestli zásuvka příkaz přijala. Nechápu, když je to takto, proč se příkaz několikrát neopakuje. Stejně tak při výpadku proudu. Jednotka Vám sice SMSkou nahlásí, že došlo k výpadku a dále k obnovení napájení, ale aby uvedla zásuvky do stavu před výpadkem proudu je pro programátory zřejmě nedůležité. A konečně tlačítko na samotné zásuvce. Taky dobré ! Zásuvka může reagovat na jakýkoliv senzor, změnu teploty, aktivaci/deaktivaci alarmu a časový interval. No a když už nějakou možnost řízení využijete, tak Vám dítě, manželka nebo návštěva stav na zásuvce zázračným tlačítkem změní. K čemu to potom celé je. Jestli už, tak měl být použit manuální přepínač AUTO-ON-OFF. Já myslím, že jsem se vybrečel dost. Přeji Vám hezký den a kupte si něco kvalitnějšího.
- možnost rozšíření systému
- nemám problém se na něj spolehnout
Obsahuje všechno co jsem potřeboval.
doporučuji
- prislusenstvi
- nefunguje pro android 4.4 , prestoze na webu napsano ze to bude fungovat , otestovano na android 7.0 , tam bez problemu
vyhoda
- pěkný design hlavní jednotky
- špatná komunikace hl. jednotky se sirénou a dveřními čidly
- zamrzání systému
- siréna neustále bezdůvodně vykazuje poplachy
- velmi stručný návod na obsluhu
Sadu mám již asi 1,5 roku. Od prvo počátku byl problém se zamrzáním systému, ale na webu jsem našel vysvětlení a návod jak jednotku upgradovat. Nechal jsem ji radši "odborně" přeinstalovat u distributora Intelek. Siréna od začátku bezdůvodně vydávala tzv. lupací zvuky, takže v rámci reklamace mi ji vyměnili za novou. Nová siréna pro změnu vyhazuje bezdůvodné poplachy (režim Doma a Neaktivní) a to i po restartu systému sirény, odpárování a opět napárování. Jedno dveřní a jedno okenní čidlo reagují až při zavření dveří nebo okna i po opakovaném odpárování a zpětném napárování.. Když mám problém napíšu na HelpDesk Inteleku, kde mi za týden stručně odpoví ve stylu robota. Prozatím velké zklamání.
- hlásí jak má
- IP kamera funguje skvěle
- možnosti "doma" + "zamčeno" jsou vítané
- zjištění nastavení na dálku pomocí 1 SMS
- integrovaná baterie ve všech komponentech - vydrží bez proudu více jak 8 hodin.
- dobrý dosah čidel - až překvapující (jedno čidlo mám přes 4 zdi a asi 40m a funguje)
- Používán cca 1 rok a spokojenost
- trošku složitější nastavení
- pro nováčka je těžší to vychytat, aby bylo vše jak má.
- semtam je nutný restart přístroje (když je zahlcen SMS nedokáže přijmout další) - ale funkční je, alarm hlásí. Pomůže vypnutí a zapnutí.
- požární čidlo muselo na reklamaci, ale patrně způsobeno rekonstrukcí a zaprášením čidla - vyměnili mi desku a už jede.
Celkově jsem s tímhle alarmem spokojený, je určitě o moc lepší jak starší Jablotron. Má své mouchy, ale lze mu to za ty peníze odpustit. Za dané peníze mohu doporučit - RD máte za cenu kolem 10k hlídaný. Pokud chcete připojení na PCO, musíte si připlatit a nainstalovat Jablotron nebo Paradox či něco podobného.
Snad jsem pomohl těm, co váhají, za klidnější spánek to stojí.