Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
Produktů Evolve Sonix už jsem objednal a nainstaloval minimálně 10 ks , instalace je velmi jednoduchá , zařízení funguje bez problémů už několik let . Chaty , objekty nebo rodinné domy hlídá bez problémů s informacemi ze Sim karty , která je nainstalována v alarmu , většinou s více pohybovými čidly , ale nesmíte zapomenout po nějaké době měnit v čidlem 9 V baterie .
- čínská napodobenina
- Po prvotních porodních bolestech při nastavování funguje 100%. Používám ho 2,5 roku (6 čidel a 2 klíčenky) a neměnil bych. Za tu cenu paráda.
- 1) Skutečně trochu složitější nastavení, musel jsem si vyměnit několik emailů s podporou iGET.
- 2) Není možné řešit problémy s technikem rovnou po telefonu. Musíte si zřídit účet na stránkách iGET a popsat jim problém v jejich formuláři, na který většinou během jednoho dne odpoví.
- 3) V případě, že do alarmu vložíte předplacenou SIM kartu, musíte si hlídat, kolik na ni máte kredit.
Vše funguje jak má jsem spokojen angličtina mi v aplikaci nevadí vřele doporučuji od Xiaomi mám již doma několik produktů a vše funguje na jedničku.
Jedná se o startovací set chytré domácnosti - gateway, 2 pohybová čidla, 2 čidla na okna a dveře a programovatelné tlačítko. Zapojení a zprovoznění proběhlo velmi jednoduše a prakticky automaticky. Aplikace i samotný set se mi velmi líbí.
Dobrá cena.
Laciné a spolehlivé zabezpečení prostoru.
Cenově dostupný, spousta funkcí, zatím funguje v pořádku a jsem velice spokojený
- Euro koncovka
- Jednoduchá montáž, montoval jsem stejný typ před cca 8 lety a dodneška funguje bez jediného problému.
- žádná
U původní montáže jsem nezapojil vnitřní sirénu (110 db) a místo ní jsem připojil akustický signalizátor BUZ-12-24V.
Celou sirénu jsem zapojil jako předpoplach s optickou a zvukovou signalizací - vynikající signalizace předpoplachu pro hůře slyšící nebo vidící důchodce........
- jednoduchý
- široké možnosti rozšíření
- jenoduchá, intuitivní instalace
- nastavování pomocí SMS
- Výborné zabezpečení, cena...
- Zatím funguje jak má
- Zatím nic
- Ještě jsem tuto sadu nenamontoval.
Celá tato sada se mi zdá velice dobrá. Jen mi chvíli trvalo, než jsem našel podrobné návody všech produktů této sady. Nejdříve jsem si myslel, že jsem dostal drátovou sadu. Až po demontáži sirény jsem zjistil, že je to produkt bezdrátový. Zmátlo mne to červené sklíčko. Očekával jsem sklíčko modré.
Mám ho krátce takže ještě nevím.Zatim funguje.dosah čidel přes 3 zdi v poho.anténa čidla zasunuta a maká, takže zatim dobrý.dálka má šikovný překryt proti nechtěnému zmáčknutí.
Alarm zatím funguje dle mých představ,jen klávesnice má malou citlivost při zadávání kodu.Klíčenka nebo čip ji nahradí spolehlivě.Jednoduché nastavení přes aplikaci.
- mechanicky pěkné provedení
- dotyková klávesnice je nepoužitelná z důvodu nízké citlivosti. Čtyřmístný kód je nemožné vyťukat, pokud každé číslo musíte zkoušet několikrát. RFID čip není také zaznamenán napoprvé
- nenašel jsem, kde se v aplikaci generují přístupové kódy pro vstup uživatelů pomocí klávesnice (která je stejně skoro nefunkční). Možná jsem špatně hledal, nicméně jsem hledal dlouho.
- nejsem schopen zjistit, která čidla systém vidí. Pokud čidlo spáruji a odnesu na druhý konec domu, nevím, zda je vůbec v dosahu. Pokud systém s čidly komunikuje občas kvůli úspoře baterií, rád bych alespoň viděl, kdy čidlo viděl naposledy.
- nejsem schopen zjistit, v jakém stavu jsou baterie čidel. Plánoval jsem systém hodně rozšířit, neumím si představit, jak bych se o systém staral. Mám např. před každým tříštivým čidlem každý měsíc roztřískat sklenici abych zkusil vyvolat poplach? Jinak to v tomto systému nejde. Toto souvisí i s předchozím bodem, že nevím, která čidla systém vidí.
- nejsem schopen zjistit, v jakém stavu čidla jsou, například nevidím, která okna zůstala otevřená.
- RFID čipem nejsem schopen zabezpečit v režimu doma, pouze zabezpečit nebo zrušit zabezpečení celého domu. Navíc nevidím, co jsem vlastně udělal, klávesnice pípne, ale po dobu odchodového zpoždění svítí stále stejnou barvou, takže nevidím, co jsem vlastně aktivoval, deaktivoval.
- aplikaci pro mobil vydal nějaký Jerry Chan. To pro mě není moc důvěryhodné, vzhledem k tomu, jaká data aplikace spravuje. Za bezpečnost dat v aplikaci bezpečnostního systému by se měla zaručit nějaká důvěryhodná firma.
Pěkná hračka, jako alarm z mého pohledu nepoužitelná. Přitom by stačilo podstatné málo - dotáhnout firmware, software.
Mám dobré zkušenosti se staršim produktem stejného typu. Doporučuji ostatnim.
Je to spolehlivý ochránce majetku.
Nevýhoda, neni v návodu přesně napsáno, že se musí každé čidlo aktivovat zvlášť.
- Pro naše účely dostatečné, jsme spokojeni.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »