Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
- Funguje
- mob. aplikace je zabugovaná, padá a je za mne nevyužitelná
- nemožnost nastavení více než 2 zon.
- chyby v manuálu
dalo by se namítat, že k dokonalosti chybí mobilní aplikace a zony nejdou nastavovat jinak než vnější a vnitřní zabezpečení. Pro běžný byt, garáž, dílnu, chatu, kde člověk neřeší složité okruhy je to však naprosto dostačující. V cenové relaci vysoká užitná hodnota.
POZOR. Mé zařízení vykazovalo chybu. Při nastavování vnitřní ochranné zony, nesvít na centráleí v určitý moment oranžová dioda. Děje se tak ve velmi nepraktický okamžik a je to znamení pro uživatele. Dioda sice nesvítí, ale potřebný úkon lze provést. Jen mi to prodloužilo montáž asi o hodinu a několik vulgarismů.
- Chybí čeština v menu
- Není česky návod
Komunikuje v češtině. Jednoduché nastavení. Jen atributy zón v návodu začínají od 1 - 10 ve skutečnosti to je od 0 - 9. Při nastavování přes SMS není zpětná kontrola atributů.
- Ve výprodeji dobrá cena.
- Není uvedena životnost a možnost výměny vestavěné baterie.
- Není uveden typ baterie pro ovladače, musíte si je rozebrat.
- Ne u všech ovladačů funguje domácí alarm.
- Některé příslušenství již není dostupné
- Mobilní aplikací nelze zjistit stav zařízení.
- Technická podpora pokulhava. Poslali mi odpověď na dotaz odkazem na manuál k jinému alarmu. Technická podpora pouze písemně.
Pro byt dostačující v základní sadě.
Pro patrový objekt může být problém dosah signálu. Signal neprojde 2 stropy /z patra do suterénu do garáže/. Jablotron, který jsem měl před tím to umožňoval.
- Siréna je prodávána jako venkovní, ale provozní teplota uvedená v návodu je od +10°C do +40°C
- Špatný návod
- Není uvedena životnost vestavěné baterie a jestli ji někdo vymění.
- Pokulhávající zákaznická podpora pro zapojení
U sirény je špatný návod. Není uvedeno, že spínač K1 je vlastně tlačítko na zadní straně sirény označené CODE.
Drát z vysílače, který se má zapojit do ústředny je zakončený jackem, který do ústředny nelze zapojit. Od technické pomoci jsem se dozvěděl, že zakončení jackem je pro starší model Alarmixu a že musím jacka odstřihnout.
Už jsem se ale nedozvěděl, že drátky je třeba rozdělit a ten bílý čistý zapojit do kontaktu pro sirénu a ten označený černou linkou do uzemnění. Je to tedy trochu DODO.
- Funguje
- za cenu 1700 Kč pracuje velmi dobře
- senzory dveří/oken se oproti tvrzení návodu opravdu musí dotýkat, slabé magnetické pole, nástupce tohoto modelu již asi umožnuje mezeru
- Výborný a levný set pro začátek k sestavení chytré domácnosti
- Možnosti rozšíření
- Pokud jste doma a byt je napaden, tak zvuk vydává silný.
Dcera má placenu ochranu bytu a garáže Jablotronem, ale přesto je opakovaně vykrádána, poplach se neaktivuje - zabezpečení je napadeno hackrem. Má opakovaně zarušen i televizor, PC, mobil a wifi, když sáhla na ovladač od TV, tak se spustil Mobilní alarm a nešel vlastním ovladačem vypnout, musela vyjmout z alarmu baterie, pak se utišil. Podá trestní oznámení na neznámého pachatele. Dcera je v plném invalidním důchodu.
Vše funguje jak má. Jsem spokojený.
- jednoduchá instalace a párování
- miniaturní svorkovnice
Funguje podle očekávání.
Splňuje očekávání
- jednoduchá inicializace
- katastrofální nastavení funkcí, návod k ničemu
kdo neumí anglicky, ať si to nekupuje, český překlad návodu je nepoužitelný
- Spokojen,výrobek je kvalitní a funguje,tak jak má.
- Velice variabilní nastavení, jednoduchá instalace a následné ovládání.
funguje
funguje perfektně
Nepochopitelné časy pro spuštění alarmu.
- Kvalita/cena
- O žádné nevýhodě nevím
Produkt jsem vybral na základě recenzí, skvělé zpracování výrobků, naprosto bezkonkurenční aplikace k nim, čidla a podobné doplňky jsou včetně baterií. Trochu mi dalo zabrat zprovoznění, ale s trochou trpělivosti se to dá zvládnout. Vše funguje přes wi-fi, takže žádné propojování kabelů. Za takovou kvalitu je to skvělá cena. Vhodné do bytu, domu, na chatu i pro podniky. Vše funguje jak má, vše v češtině. Velice chválím výrobce a všem doporučuji
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »