Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy
- Velká hlasitost sirény. Dva ovladače, slušná cena. Dobrá odezva ovladače.
- Alarm někdy reaguje na dálkový ovladač TV.
- Možnost připojení přes GSM
- Cenově dostupné
Je to dárek. Zabezpečovačka na chalupu.
- Komunikace s mobilem v angličtině tak s tím bojuji
Spokojenost, doporučuji.
Zatím v pohodě.
Tvl
- Kvalitni alarm
- Vše funkční
- Komunikuje v češtině
- Špatný český návod.
- Byla by lepší brožura jako v originále a ne jen jeden list.
- Nedoporučuji!!! přesně týden po konci záruky zafungovalo kazítko. Celý systém čidel, kamer, zásuvek můžu vyhodit. Seberu to a zavezu jím to naházet do kanceláří.
Prosím lidi , zvažte nákup tohoto asi kvalitního výrobku, který u mne měl životnost přesně 24 měsíců a 1 týden. Přístup IGetu je katastrofa i když uznávám že dodržuje zákon. Bohužel přesně týden po záruce se pokazila hlavní jednotka. Podpora poradila vypnout a zapnout. Ani náznak toho že by si řekla: Dobrá , týden po záruce se pokazí hlavní jednotka, Ať to nevypadá blbě že by si zákazník řekl že tam je kurvítko tak mu to uznáme. NE. Neuznáme. Barák mám bohužel plný čidel, nicméně jsou mi k ničemu. Podpora mi napsala kupte si novou jednotku. To jako zas celý systém znova? Hlavní jednotka se samotná koupit nedá a kdyby šla tak za kolik asi bude? NEDOPORUČUJI NÁKUP !!! Pozor není to česká firma , ale brandovaná čína!!! Česká firma je třeba Jablotron
Rozumná cena a kvalita. Velké množství příslušenství.
- Přijatelná cena
- Instalace raz dva
- Návod není bůhvíco
Zatím funguje, ale používám jen krátce.
- Plně vyhovující pro mou potřebu.
- Nic.
- Dobře zpracováný manuál
- Citlivá čidla
Zatím to zloděje nechytilo. Cenově dostupné. Alarm řve jako krá....
- Značka Platinium
- Není nutné sekat nebo lištovat
Produkt sice ještě neměl tolik recenzí, ale zaujala mě cena a možnost připojení přes SIM a wifi. Chvilku jsem se potrápil připojováním do wifi, ale pak je vše jednoduché a běží napoprvé. Plánuji ještě dokoupit detektor CO a možná další PIR. Snad to zloděje nikdy nechytí.
- Hlásenie na mobil
- Bezdrótové pripojenie snímačov
Za málo peňazí veľa muziky. Rýchlá inštalácia.
- Dodávaná klíčenka po roce používání se rozpadne. Jiná, která vypadá lepší (k typu M2B), nejde spárovat. V aplikaci v mobilu nefunguje monitorování.
- Výhoda je jednoznačně v pořizovací ceně.
- Intenzivně blikající LED signalizace (nutno umístit do prostor, kde barevná světelná show nevadí).
Super produkt s mnoha funkcemi za bezkonkurenční cenu.
Vše funguje překvapivě velmi dobře (s ohledem na nízkou pořizovací cenu). Disponuje mnoha funkcemi. Jediné, co mě zarazilo, je intenzivně blikající LED signalizace. Někde v technické místnosti to nevadí, při umístění do obývané místnosti to může rušit. Jestli alarm bude fungovat i s odstupem času, tak nechápu, proč utrácet za násobně dražší systémy třeba od Jablotronu.
- Jednoduchá instalace bez kabelů
- Možnost připojit se přes wifi
Očekávám, že krize z korony přinese více vloupání do chat a bytů. Snad to pomůže.
- základní set domácího bezpečnostního systému.
- lepší to než nic
- Jednoduchost instalace
- Bezdratove zapojeni
- Hezke provedeni
- Hub nema slot na baterie
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »