Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy

iGET SECURITY M3

iGET SECURITY M3

Ověřený zákazník T.S.BOHEMIA a.s. Ověřený zákazník

Přidáno: 2. ledna 2019

Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.

• Příznivá cena
  • Možnost ovládat dálkovým ovládáním (klíčenkou)
  • Velká nabídka příslušenství
  • Široké spektrum možností nastavení
  • Bezproblémové párování příslušenství pomocí mobilní aplikace
  • Klávesnice, která se prodává samostatně vyžaduje silnější stisk, dotyková oblast mohla být citlivější. Ale to je spíš o zvyku.

Po zakoupení jsem nejdříve aktualizoval hlavní jednotku na poslední verzi FW. Poté jsem bez problémů spároval příslušenství, které jsem si dokoupil k tomu co je v základním balení. Po nastavení všechno funguje podle mých představ. Snad to tak zůstane i nadále. Zatím můžu jen doporučit.

Ověřený zákazník TVPRODUCTS.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. ledna 2019

Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz

Nedoporučuje produkt

Pohyb snímá jen velmi těžko, alarm se spustí jen při prudkém pohybu, když snímaným prostorem procházíte pomaličku, pohybový senzor to ani nepozná. K hlídání čehokoliv zbytečné !!!

Ověřený zákazník TVPRODUCTS.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. listopadu 2018

Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz

Doporučuje produkt
  • výhodná cena, pro moje potřeby dostačující alarm
  • při rozsvícení zářivky (výbojky) v místnosti se mi alarm sám zapne pokud je umístěn v její blízkosti

pro moje potřeby dostačující, celkovou dokonalost kazí jen nemožnost použití v blízkosti zářivky

Anonym Anonym

Přidáno: 8. listopadu 2018

• Design, nastavení
  • Nedá se připojit na pult centrální ochrany, tudíž lživě uvedené informace.
  • Čidla nejsou spolehlivá(což je u alarmu zásadní)
  • Vnitřní sirénu, která je nastavena na plno musíte mít skoro u hlavy, jinak ji neuslyšíte.

Po 1 měsíci jsem nevydržel a musím sdělit svůj názor. Alarm jsem zakoupil z jednoho jediného důvodu a to, že se dá napojit na pult centrální ochrany. Respektivě dodavatel a výrobce to uvádějí. Bohužel po zakoupení a nainstalování firmou jsme alarm zapnuly a vyvolaly poplach. Nikdo nás z PCO nekontaktoval. Tudíž jsme jim zavolaly a zeptaly zda mají hlášení o poplachu. Bohužel nic. Kontaktoval jsem dodavatele a výhradní společnost pro zastoupení v čr. Nahlásil problém a bylo my řečeno, že ta funkce je vypnutá a jen tak se nespustí. Bylo mi řečeno, že se jen tak nespustí a bude trvat cca 6 měsíců. No vzhledem k tomu, že jsem s nimi komunikoval 1 měsíc a výsledkem bylo sdělení, že snad až za 6 měsíců, tak na to se můžu. Takže vznikla škoda?? instalace od pána 2990kč + musím sundat čidla (která jsou nalepená na zdi) a tudíž to půjde dolu i s malbou, takže zůstanou fleky + náklady na vrácení alarmu.. Přístup firmy Intelek.cz, nebudu zmiňovat ztráta času, technikovi (Novák) se nedovoláte (volal jsem 10x v různé dny a časy), fungují jen přes helpdesk,kde se musíte registrovat a na kloudnou odpověď čekáte měsíc.. Co se týká zařízení, respektivě pokud je vyvolán poplach, tak se Vám na displeji zobrazí zvonek jako k**** a pidi písmenkama, kde byl vyvolán. No ve 4 ráno, když Vám začne řvát alarm, jste rozespalý a musíte jednat rychle, čekáte, že dostane ohromným písmem jasnou informace, jinak běda pokud se Vám vybije telefon, tak absolutně nevíte nic. Jelikož klávesnice nemá display.. Co se týká čidel, jedna velká katastrofa, vyměnil jsem je za původní a včetně umístění (výška, úhel atd...) Mimochodem minulá čidla fungovala bezvadně.. Kolem jednoho čidla jsem suvereně procházel a nic. Až když jsem šel blíže na cca 2 metry, tak mě zaregistroval a to byly vyměněny baterie..

Co říci závěrem.:
Asi bych tento alarm nedoporučil, za tyto peníze seženete kvalitnější bezdrátové. Co se týká nějakého supportu, nečekejte zázraky.. Na tento alarm, se nedá spolehnout.. Vyrábí se v Číně a nemá ani Bezpečnostní certifikát ČSN EN 50131. Základní alarm stojí 4999kč, vřele doporučuji všem kdo opravdu mají zájem o pořádné zabezpečení zakoupit BEDO AJAX stojí 6999kč. Člověk si sice připlatí, ale kvalita je o X-levelů jinde.. Já jsem bohužel naletěl, takže jdu vrátit a taky zakoupit BEDO ;)

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 5. listopadu 2018

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt
  • Vcelku solidní zabezpečení za dobrou cenu.

Přidáno: 5. listopadu 2018

Spokojen mám již druhý

PARADOX Set EVO192 + BOX VT-80 + K656

PARADOX Set EVO192 + BOX VT-80 + K656

Anonym Anonym

Přidáno: 29. října 2018

Nedoporučuje produkt

To je zase podvod.zase neco nabizejí a pak je z toho jen napajecí set s krabicí.maj to tam napsat hned.

König SAS-CLALARM05

König SAS-CLALARM05

Ověřený zákazník PATRO.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 25. října 2018

Zakoupeno v PATRO.cz

Doporučuje produkt
  • Možnost ovládat alarm přes mobil bez nutnosti samostatné sim karty. A to i přes internet.
  • Tento základní balíček neobsahuje samostatnou sirénu, bude nutno zřejmě dokoupit, protože integrovaná siréna je velmi slabě slyšet.

Hledal jsem alarm bez nutno sim karty a přitom s možností ovládání na mobilu. Další ovladač už opravdu nechci. Tento produkt toto splňuje, nastavení bylo vcelku jednoduché. Jen je potřeba ještě dokoupit samostatná siréna za další cca tis. Kč.

Intelliquard LCD 3 Standard

Intelliquard LCD 3 Standard

Ověřený zákazník Zabezpečovací zařízení Ověřený zákazník

Přidáno: 22. října 2018

Zakoupeno v Zabezpečovací zařízení

Doporučuje produkt

Produkt je cenově dostupná zabezpečovací technika s poměrně jednoduchým ovládáním. Měsíční náklady na telefonního operátora jsou závislé na uživatelském nastavení řídící jednotky. Dá se to provozovat podle mě i za 100,-Kč měsíčně.

Přidáno: 13. října 2018

• Perfektni

Werma 585.000.68

Werma 585.000.68

Ověřený zákazník Epřístroje Ověřený zákazník

Přidáno: 7. října 2018

Zakoupeno v Epřístroje

Doporučuje produkt
  • Nečekal jsem, že tak malá houkačka bude tak hlučná. Velice dostačující pro naše potřeby. Hodně protivný zvuk, ale to je dobře. :)

Ověřený zákazník LAMAX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. října 2018

Zakoupeno v LAMAX.cz

• bez výhrad

Reakce značky LAMAX

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.

Ověřený zákazník ELETUR.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 20. září 2018

Zakoupeno v ELETUR.CZ

Doporučuje produkt
  • Jednoduché nastavení přes mobilní aplikaci
  • Přes sms tezkopadné nastaveni

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 30. srpna 2018

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt
  • cena, není třeba profesionála pro instalaci
  • IP kamera se musí zapínat zvlášť, proto jsem tuto verzi nekoupil

jsou v nabídce levnější takto jednoduché komplety, ale tento působí důvěryhodněji. Chtělo by vylepšit návod, podrobněji k montáži. Produkt je vhodný pro svoji jednoduchost a příp. v budoucnu (po zkušenostech) umožňuje rozšíření.

Denver HSA-120

Ověřený zákazník suntech.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 14. srpna 2018

Zakoupeno v suntech.cz

Doporučuje produkt
  • Perfektně zpracovaný návod. Kvalitní produkt.
  • Přiložená SIM karta je k ničemu - drahé volání i SMS. Je lepší si pořídit od jiného operátora s výhodnějším tarifem.
  • Trochu nepohodlné programování přes SMS. Kabel ke zdroji by mohl být o něco delší.

Produkt je kvalitní, není se čeho obávat, určitě doporučuji pro každého kdo je trochu zručnější.

Evolveo Sonix ALM301 Standard

Přidáno: 27. července 2018

• ovládání po síti
  • široký sortiment příslušenství
  • moderní design
  • občas zlobí komunikace ovladačů
  • nelze nastavit zvuky

S daným bezpečnostním systémem jsem zatím (po týdnu užívání) vcelku spokojen. Vypadá velmi pěkně a plní svoji funkci (čidla oken/dveří, vodní čidlo, kouřové čidlo, vnitřní kamera). Nastavení jsou poměrně rozsáhlá, ale ne vše je možné. Například mi vadí nemožnost regulace zvukových projevů při aktivaci alarmu. Pokud si nastavím 10 sec zpoždění, tak alarm automaticky 10x zapípá (odpočítává), což například večer, když ostatní spí, není ideální. Dále klávesnice občas zablbne, reaguje většinou až na druhý pokus (mám dvě, dělají to obě). Občas svítí červeně (zamčeno) i když se dům právě odemkl (sílou signálu to není). Aplikace v mobilu rovněž občas zazlobí (např. permanentně načítá stav). Párkrát se mi stalo, že mobil hlásí odemčeno, i když je zamčeno. Chápu, že to může být wifi spojením (ale dělá to i v oblastech s plným signálem). Určitě by se tam hodil nějaký občasný refresh, který vše sladí. Rovněž je potřeba si dát pozor při aktivaci alarmu na stav dveří/oken. Čidla reagují pouze na změnu stavu, tedy pokud se aktivuje alarm při otevřeném oknu, nic to nehlásí. Je škoda, že tam není indikace stavu čidla. Rovněž čidla dveří/oken musí být proti sobě (ve stejné rovině). Tedy u klasických dveří/oken, kdy je jejich rám odsazen od čelní plochy, nemůže být čidlo na rámu instalováno z čela (viz návod). Musí se dát ze strany okna/dveří a pak je jejich společná tloušťka větší a pevné čidlo může zasahovat až do dalšího okna. Nejvíc jsem zvědavý na výdrž baterií, ale to ukáže až čas. Mimochodem ani po týdnu jsem neobdržel (mnohačetně odeslanou) autorizaci emailu. Autorizace mobilu byla v pořádku (rychlá).

Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25