Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy

Miloš Černilovský Miloš Černilovský

Přidáno: 19. července 2016

• bez falešných poplachů
  • nastavení pomocí klávesnice

Používám už přes rok a zatím bez jediného falešného poplachu, vše funguje, jak má.

Doporučuje produkt
  • kompatibilita s čidly dalších výrobců
  • displej a klávesnice
  • čitonda (výrobce iGetů) ignoruje naší kritiku a pořád do nich montuje záložní zdroje s výdrží jen 4 hodiny, při zapojení drátových čidel, které mají odběr proudu vydrží záložní zdroj 2 hodiny
  • GSM čip má dost slabý příjem - citlivost, jak instalujeme iGet do chalupy na venkově, každý druhý zákazník si stěžuje na slabý nebo žádný příjem

iGet je dobrý systém, má jen slabý záložní zdroj,
instalovali jsme tuny Sonixů, iGetů a SX Safírů a výsledek:
na chalupy je nejlepší Safír - záložní zdroj vydrží 3x déle a GSM čip funguje všude

recenze napsána po 3400 testech

instalace alarmů je užitečná živnost se solidní přidanou hodnotou, když si řeknete u distributorů a ukážete ŽL, dostanete 15 procent marži na iGety i Safíry

• Výborný, jednoduchý
  • Snad jen označení čidel v češtině

Na chatu, chalupu výborný, rodinný domek dostačující

Doporučuje produkt
  • kvalita pájení a součástek je dobrá
  • kompatibilní čidla s dalšími výrobci
  • centrála je zastaralá
  • cena - za stejnou cenu kupujeme iGet a SX Safír s displejem a klávesnicí, u iGetu jde zakázat sirénu např. pro zónu 15 a u Safíru vydrží záložní napájení 3x déle a mluví česky

montáže alarmů jsou naše živnost
nainstalovali jsme tuny Sonixů, iGetů

• jednoducha montaž
  • přízniva cena
  • snadne nastavení

stručné a jednoduché nastaveni.jen v bodě 2 nastavení
automaticke deaktivace je překlep.misto 33 má být 36.

Přidáno: 15. června 2016

Doporučuje produkt
  • Funguje. Žádné falešné alarmy.
  • Slabší návod na použití. Uvital bych jednu brožuru kde bude vše.

Doporučuju

Přidáno: 14. června 2016

• Klávesnice reaguje nahodile
  • Někdy nereaguje na RFID, nutný restart
  • PIR má velmi vysokou spotřebu baterií
  • Často ztrácí GSM signál

Čekal jsem stabilní alarm, ale má slabý GSM signál, někdy tak nereaguje, RFID občas vůbec nebere v potaz a v PIR detektoru jsem po 2 měsících již podruhé měnil baterie. Za mě zklamání.

Reakce značky Eltrinex

- žádné hlášení závad výše uvedeného charakteru není na servisním oddělení evidováno.
- klávesnici nelze restartovat, tudíž zmíňka o "restartu klávesnice" je nepravdivá.
Jedná o omyl nebo falešnou recenzi za účelem poškodit produkt.

Přidáno: 6. června 2016

• Aplikace v mobilu
  • Zatím nic

Vše funguje jak má a po poslední aktualizaci funguje ještě lépe než předtím. :-) Mohu doporučit.

Přidáno: 6. června 2016

Nedoporučuje produkt
  • Lákavá reklama na heuréce...
  • Alarm se neustále zasekává,občas alarm nelze aktivovat, Nevyhodnocuje povely z klíčenky,
  • Přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou,
  • Ve zkušebním provozu se mi zasekla komunikace GSM,
  • Nepoužitelný - vypíná se,
  • Manuál velice nesrozumitelný.

Vždy po několika dnech střežení alarm přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou. Z důvodu nefunkčnosti výrobku,jsem jej vrátil. Za mě obrovské zklamání.

Přidáno: 5. června 2016

• Aplikace v češtině pro Android a pro iOS
  • Měření teploty v místě umístění alarmu
  • Aplikace má spoustu možností nastavení
  • Možnost připojení IP kamery
  • Spolehlivost
  • Komunikace alarmu je v češtině
  • Dotykové ovládání alarmu je plně funkční
  • Alarm po aktualizaci FW nepípá viz. popis
  • Každé příslušenství má podrobný manuál
  • Neustálý vývoj a přidávání nových funkcí
  • Chtělo by to více videonávodů
  • Nové příslušenství dle technické podpory až koncem května
  • Řízená zásuvka až červnu

Při uvažování, zda si zakoupit nebo nezakoupit tento alarm mě z počátku hodně nahlodali recenze na heurece s hodnocením 10%, po podrobném přečtení všech recenzí s 10% hodnocením mi přijde, že je píše jeden a ten samý člověk neboť se opakují stejné fráze, slova apod. Některé (-) se nakonec ukázaly, že nejsou pravdivé nebo jsou nesmyslné. Jsem rád, že jsem to nakonec zkusil a alarm zakoupil, při porovnání s ostatními alarmy mi přišel jako nejvhodnější a s nejvíce funkcemi.

Alarm mě překvapil hlavně svým vzhledem, po instalaci na zdi vypadá dobře, původně jsem uvažoval o barevném displeji, ale nenašel jsem žádný model, nakonec musím říct, že černobílý displej vypadá dobře a neruší.

Nastavení alarmu probíhá pomocí SMS, takže na začátku se připravte na větší počet SMS, ikdyž je možné alarm nastavit pomocí programu na počítači, nedoporučoval bych to neboť pak není možné některé funkce alarmu ovládat pomocí aplikace v mobilním telefonu.

Alarm aktuálně používám už několik týdnů, občas jsem měl problém, že se z alarmu ozvalo pípnutí, které dle technické podpory bylo způsobené příjmem reklamních nebo jiný SMS od operátora. Po provedení aktualizace byl tento problém odstraněn, alarm reklamaní SMS ignoruje.

Se signálem případně zamrznutím alarmu jsem taktéž neměl problém, přestože je to v některých recenzích na heurece zmíněno. SMS chodí vždy, kdy mají, a čidla správně reagují. Je možné, že se to může projevit u někoho s hodně slabým signálem. Od technické podpory výrobce, mám informace, že v takovém případě vymění GSM modul za citlivější.

K alarmu jsem si přikoupil další čidla na dveře a PIR čidla, mám tak zabezpečenou každou místnost. Současně mám i jednu kameru.
U veškerého příslušenství je podrobný manuál, technická podpora je také ochotná poradit, ale uvítal bych více videonávodů.

Přidání příslušenství se děje pomocí skenování QR kódu, doporučuji s QR kódy nafotit a vytisknout nebo přímo v aplikaci si je uložit do galerie.

Dotykové ovládání na alarmu je plně funkční. Nikdo z rodiny nezaznamenal, že by nefungovalo.

iGET SECURITY P11

iGET SECURITY P11

Ověřený zákazník OKAY.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 31. května 2016

Zakoupeno v OKAY.cz

Doporučuje produkt
  • Cena, dobré párování s ústřednou, silný zvuk.
  • Horší způsob uchycení na zeď

I přes nedomyšlené uchycení doporučuji.

Přidáno: 23. května 2016

• design
  • aplikace pro mobilní telefon
  • Jak už zde zmínili jiní a já to mohu jen potvrdit, dodaný PIR ani magneticke senzory nemaji žádnou ochranu proti sabotazi !!! zcela v rozporu s popisem výrobku a s obchodními podmínkami !!
  • ovládání dotykem nefunkční
  • dálkové ovladače bez krytů tlačítek
  • alarm nekontroluje pri zapnuti sparovana cidla (pokud by je nekdo vypnul/znicil, alarm to nijak nepozna a bez upozorneni se aktivuje.
  • Slabá citlivost přijímače pro bezdrátové detektory (nefunguje již za 2 příčkami)
  • Jednotka nesmyslně pípá třeba minutu, asi nějaké signály z Marsu..nevím
  • Poměrně stručný manuál, neříká všechno.

Ve srovnání s konkurečními alarmy vypadá moderně, velmi pěkné provedení a poměrně zajímavá cena. Již při instalaci mě však zarazila nutnost nastavení přes sms a zpětné potvrzení je zasíláno také přes sms - zbytečně nákladné.
Ovládání přes dotykovou čelní plochu základní jednotky bylo v mém případě nefunkční, buď centrála nereaguje, nebo bere jeden dotyk jako mnoho dotyků po sobě.
Největší zklamání ovšem nastalo při provozu. Vždy po 2-3 dnech střežení alarm přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou. Vždy se vypnul, přestože byl zapojen v síti a k žádnému výpadku napájení nedošlo.
Nevím zda jde jen o vadu konkrétního kusu, ale alarm nehlídá, takže je nepoužitelný.

• Nastavení
  • Hodně příslušenství
  • Vzhled

S alarmem jsem spokojen, vandalové již nemají díky němu šanci.

• Parametry
  • Aplikace pro mobilní telefony
  • Spolehlivost
  • Možnosti nastavení
  • Příslušenství
  • Chybí mi řízená zásuvka

Nejlepší alarm co jsem měl dosud doma zapojen. I přes prvotní nastavení pomocí SMS, jem velice spokojen. Alarm je plně funkční a spolehlivý. Už jsem vybavil tímto alarmem několik svých přátel a všichni jsou nadmíru spokojeni. Většina z níže uvedených negativních informací nejsou pravdou a zvětší části vymyšlené.

Doporučuje produkt
  • Cena, pohybová čidla v základni výbavě, jednoduché nastavení
  • Žádné

S alarmem jsem velice spokojen. I pro mne laika bylo velice jednoduché alarm sestavit a bezvadně plní svůu účel.

Přidáno: 18. května 2016

• Klávesnice v balení
  • Nespolehlivý
  • Nefunkční
  • Plané poplachy

Už nikdy více, asi jsem si tím musel projít. Raději zvolím něco jiného.

Reakce značky Eltrinex

Je-li produkt "nefunkční" pak je potřeba jej reklamovat (což se nestalo, neboť ani jednu reklamaci na produkt neevidujeme). Nefunkční produkt pak dle našeho názoru nemůže být ohodnocen jako "nespolehlivý". Tato logická konstrukce je zvláštní. Recenze je anonymní (šedá postava) a neodpovídá specifikaci produktu. Jedná se buď o omyl nebo snahu konkurence o poškození dobrého jména.

Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25