Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy

Přidáno: 12. března 2016

• Jednoduchost nastavení
  • Funkční zabezpečení domu/bytu
  • Spousta příslušenství
  • Aplikace do telefonu
  • Klávesnice
  • Drátová i bezdrátová čidla
  • Zatím jsem nenarazil

Levný alarm pro zabezpečení domu, chaty nebo bytu, zatím mi naprosto vyhovuje. Možná má až moc jednoduchou aplikaci do mobilu. Doporučuji.

Přidáno: 12. března 2016

• Funkce
  • Aplikace do mobilu
  • Kamera
  • Spousta čidel
  • zatím jsem nenarazil

Skvělý alarm do domácnosti, splnil vše co jsem očekával.

Evolve SonixbALM301

Evolve SonixbALM301

Přidáno: 29. února 2016

• NIC
  • funkčnost (vlastně nefunkčnost)
  • komunikace s dovozcem/servisem

NEDPORUČUJI - koupeno v listopadu 2015, zjištěna závada nezapojeného GSM modulu, zasláno do servisu, vráceno jako "opraveno". Nicméně stále nefunkční, alarm nelze ovládat přes SMS ani přes dodané klíčenky. Po urgenci komunikace (3 týdny čekání na email) máme alarm zaslat znovu do servisu...

Přidáno: 20. února 2016

(naposledy upraveno 21. února 2016)

Doporučuje produkt

Tak jsem nahrál nový firmware a zdá se, že je po problému. Stálo to ale nervů :D

Ecolite HF-GSM03

Ecolite HF-GSM03

Přidáno: 18. února 2016

• Dobra cena.Zakoupeno v EVA.CZ
  • Vadne vybyte baterie od dvernich cidel Moc strucny navod nevim jak smazat jiz nastavene casy pro automatycke zapnuti a vypnuti alarmu?

Cena dobra mam jej tyden vse ještě neslape jak bych potreboval.

• Funkčnost spíše nefunkčnost
  • Špatná detekce - spusta falešných poplachů
  • Nastavení

Nebrat, na trhu je spousta jiných a lepších alarmů.

Reakce značky Eltrinex

Dle uživatelských recenzí (nikoli anonymních, jako je tato) a odborných testů, alarm falešné poplachy nevykazuje. Jedná se tedy buď o omyl nebo snahu konkurence poškodit dobré jméno produktu / značky.

• Cena
  • Funkčnost
  • Spousta příslušenství
  • Nastavení
  • Zatím nic

Alarm mi funguje už 4 měsíc na chatě, vše bezproblémů. Dříve jsem něl problém se zloději nyní, když je poplach volám hned k sousedovi a ten již zloděje vyplaší.

• Funkčnost - spousta možností
  • Aplikace pro ovládání
  • Připojení až 99 dalších čidel
  • IP kamera
  • Měření teploty
  • Aplikace v mobilu CZ a SK
  • Další příslušenství bude až v březnu

S problémy, které tu popisují někteří uživatelů jsem se osobně nesetkal:
- alarm se mi neseknul
- aktualizace dopadla v pořádku
- ovládání přes tlačítka na alarmu bez problémů
atd.
Další popisované problémové věci snad patří k jinému alarmu neboť se alarm takto nechová a i nastavení je jiné. Uživatel/é buď používají jiný typ alarmu nebo si vymýšlí.

Alarm mám již přes měsíc zapojený v rodinném domě. Z počátku jsme na pár problémů narazil nicméně to nebylo nic zásadnějšího. Naštěstí poslední aktualizace alarm hodně zdokonalila a posunula opět dál.
Alarm má velice pěkný vzhled, černobílý displej vůbec neruší, spíše naopak na zdi nebo poličce vypadá fantasticky. Jednotlivá čidla jsou také pěkné kousky.
V balení najdete dvě bezdrátová dveřní čidla a jedno bezdrátové PIR čidlo. Tento počet je hodně základní, pro solidní zabezpečení domu je třeba přikoupit další bezdrátová PIR čidla tak, aby bylo alespoň jedno v každé místnosti.
Čidla je nutné opravdu rozmísťovat s rozumem a případně měnit pozici čidel tak, aby jste se vyvarovali falešných poplachů např. od radiátoru, který rozemele závěs.
Nastavení alarmu je možné přes aplikace nicméně tím, že nelze nastavení přes program přenést do aplikace v telefonu, lze to použít pouze v omezené míře. Primárně je tedy nutné nastavit alarm pomocí aplikace. Nastavení probíhá pomocí SMS. Při prvním nastavení se připravte, že těch SMS bud více. Sjednejte si u operátora tarif s co nejnižší cenou za SMS, vyplatí se to.
Nainstaloval jsem si i dvě IP kamery, takže máme možnost se podívat co se doma děje v případě poplachu a pomocí mikrofonu v kameře slyšet případné návštěvníky a díky reproduktorům v kameře případně "štěkat" na nezvané návštěvníky. Kameru je nutné mít zapojenou do WiFi nebo LAN sítě.
Alarm umí měřit teplotu, takže máte vždy přehled o teplotě doma, až bude možné zakoupit i řízené zásuvky budu je používat na topení.
Avizovanou výdrž baterií jsem zatím nemohl ověřit, na to používám alarm krátkou dobu.
Alarm i aplikace je v češtině, takže komunikace je jednoduchá. V aplikaci je velké množství nastavení, v první chvíli jsem se trochu ztrácel. Pro méně zkušené uživatele by se hodil podrobnější návod nebo přímo videonávod neboť se mi stalo, že jsem se domníval, že alarm má chybu nicméně po kontaktu technické podpory se pouze jednalo o chybné nastavení v aplikaci.
Alarm mohu doporučit všem, kteří si chtějí zabezpečit osobní dům, chatu, chalupu atd.

iGET SECURITY P11

iGET SECURITY P11

Ověřený zákazník nncomp.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 13. února 2016

Zakoupeno v nncomp.cz

• Jednoduchost,cena

Kvalita za rozumnou cenu.

Přidáno: 12. února 2016

Doporučuje produkt

Musím změnit hodnocení, výrobce se snaží a po nové aktualizaci to vypadá nadějně...

Přidáno: 12. února 2016

Doporučuje produkt
  • výbava, dokonce dva dveřní detektory v balení
  • vše vypadá luxusně
  • značkové baterie Duracell v balení
  • měření teploty
  • alarm s IP kamerou

Řekl bych že uživatel Martin K. si produkt určitě nekoupil, asi zde probíhá konkurenční souboj. Já jsem s alarmem spokojen, mám jej doma 14 dní, přikoupil jsem i sirénu. Aktualizoval jsem firmware. Aplikace je na začátku náročnější, ale vzhledem k počtu možných nastavení a funkcí je to v pořádku. Alarm je bezproblémů, mám jej v rodinném domě za městem, GSM signál v pořádku, čidla jsou moc hezké, oproti Safíru co jsem měl je to obrovský krok dopředu, a cena není zase tak rozdílná...Už jen čekám na uvedení řízených zásuvek, chci tak zapínat dotopení a pokud bude vše v pohodě, na chatu jasná volba, jelikož přijedu do tepla :-)

Přidáno: 10. února 2016

• nic
  • nefunguje

Je smutné, když si dovozce místo řádného otestování zboží, které uvádí na trh, raději píše vtipné pozitivní recenze.

Reakce značky iGet

pokud je s alarmem nějaký problém, prosím kontaktujte naši tech. podporu. Z názoru "nic" a "nefunguje" se opravdu nedá rozeznat v čem je vlastně problém.

• Jednoduchy
  • Bez problemu
  • Prednastaveny
  • Design,ale to u alarmu nehraje roli

Opravdu mile prekvapen,v jednoduchosti je sila,uz mesic nainstalovany a bez jedineho problemu,nastaveni dle manualu uplne jednoduche. Koupim druhy na chatu.

• Vse v pohode
  • Aplikace
  • Na chatu i dum plne staci
  • Hned jsem aktualizoval FW,a vse v pohode

Nastaveni pomoci aplikace po chvili jednoducha,jen se clovek musi vzpamatovat,GSM signal v pohode,narozdil od verze Sonix co ma kamos tak vse hezci,prehlednejsi,propracovanejsi, Funkci ma tedy opravdu mnoho...

• Design
  • Aplikace
  • Moderní párování čidel
  • Měření a hlídání teploty
  • Mnoho možností nastavení
  • Nic, nechápu ostatní recenze

Dlouho jsem vybíral nějaký nejen domácí alarm, ale také něčím zajímavý, přeci jen už nejsme v době základních alarmů nebo škatulí které nic neumí. Našel jsem iGET SECURITY M3 a k němu přikoupil další PIR detektory, venkovní sirénu a IP kameru. Aplikace na Android je výborná,nepadá, funguje, nyní jsem při aktualizaci dokonce zjistil že se změnily popisky a objevily se další možnosti nastavení. Objevil se jeden problém při nastavení, nešla přidat venkovní bezdrátová siréna, výrobce ihned vyřešil, vydán nový fw i program, aktualizace je pomocí PC a trochu jsem se jí bál, dopadla výborně a siréna začala fungovat, také se novým firmwarem navýšil signál na GSM a alarm reaguje na povely rychleji, asi na tom něco bude, že vše potřebuje uzrát :-) Nyní jej používám každý den, ovládáme pomocí klíčenek i aplikace, vše funguje, ověřuji si na něm i teplotu v domu,možná ji ukazuje o 1°C vyšší ale jednak mi to nevadí a jednak to prý bude v novém FW opraveno. Podporu výrobce také hodnotím kladně, bez problémů. IP kamera má dobrou kvalitu a v aplikaci se dobře ovládá natáčení kamerky. Alarm má taky výborný design, proto mi jej žena povolila v chodbě pověsit na zeď, jiný by nevydýchala. Dobrá je také kontrola dveří a oken před aktivací alarmu. Nastavení nějaké SMS spolyká, ale pro základ je to max. 20 smsek, pokud si budete hrát jako já, tak určitě více :-) Design čidel také velmi dobrý, obzvláště magnetický natáčecí držák pir detektoru, ten se povedl. Nezamrznul ani jednou, možná to bude otázka aktualizace a nastavení.

• design
  • mnohdy neaktivní klíčenka
  • čidlo PIR přestalo po týdnu fungovat
  • málo možností nastavení

Dlouho jsem vybíral jednoduchý domácí alarm, dle dvou kladných recenzí koupil tento, no jde vidět že budou napsány výrobcem, instalace celkem horor, ale po ní už to vypadalo dobře, pak přišly dva plané poplachy, nefunkční PIR detektor, sem tam nereagoval na klíčenku, nyní na reklamaci a bojím se co bude následovat...

Reakce značky Eltrinex

Je zvláštní že po této recenzi z 9.2. doteď (19.5.) neevidujeme na produkt žádnou reklamaci. Recenze je tedy lživá a jedná se s největší pravděpodobností o snahu poškodit produkt.

Přidáno: 4. února 2016

• Design
  • Není spolehlivý, zasekává se, nekomunikuje se sirénou, občas neodesílá sms o stavu

Vybíral jsem dlouho a nejvíce mě zaujal tento nový produkt, nikde na webu zatím žádné recenze nebyly, tak jsem to risknul, ale nakonec jsem zklamán. Je to alarm na který se nedá spolehnout. 3x jsem již aktualizoval firmware, výrobce se snaží, ale to je zatím vše...

Přidáno: 3. února 2016

• Vypadá zajímavě, neruší designem
  • Zákazník získá zkušenost, na základě které si pořídí jiný a funkční systém.
  • IT podpora dovozce se snaží, ale k funkčnosti to nevede
  • Po aktualizaci firmware nekomunikuje s telefonem.
  • PC aplikace polofunkční, nelze přidávat příslušenství.
  • Občas nereaguje nebo se chová podivně.
  • Poměrně stručný manuál, neříká všechno.
  • Ve finále v podstatě nefunkční.

Díky za zkušenost, asi jsem si ji musel projít, abych se přesvědčil, že za tyto peníze opravdu spolehlivý alarm nelze pořídit, rozhodně ne tento (nejen nespolehlivý, ale nefunkční).

Ověřený zákazník EMPEI Ověřený zákazník

Přidáno: 1. února 2016

Zakoupeno v EMPEI

• Pekny design
  • Jednoduche nastaveni + parovani cidel

Mam zatim kratce, ale zatim vse funguje jak ma. Zadny plany poplach

Přidáno: 28. ledna 2016

• design
  • Ve dnech zastřežení, alarm přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou. Vždy se zaseknul.
  • Další zakoupené příslušenství ( pohybový a magnetický senzor) nebylo možné pomocí PC aplikace přidávat do systému

Největší zklamání pro mě nastalo při provozu. Vždy po 2-3 dnech střežení, alarm přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou. Vždy se vypnul, přestože byl zapojen v síti a k žádnému výpadku napájení nedošlo.
Nevím zda jde jen o vadu konkrétního kusu, ale alarm nehlídá, takže je nepoužitelný.

Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25