Nejnovější recenze ze sekce Domovní alarmy

Přidáno: 18. května 2016

(naposledy upraveno 18. května 2016)

• design
  • aplikace
  • Pro nastavování všech příslušenství (senzory) a nastavení aplikace se posílá mnoho SMS (spotřeba kreditu na předplacené kartě) do centrály a z centrály zpět do aplikace.
  • Dodáné příslušenství - PIR senzor a ani magneticke senzory nemají žádnou ochranu proti sabotážii ! V rozporu s manuálem, kde jasně stojí, že senzory mají ochranu proti sabotáži.
  • Slabá citlivost vestavěného GSM modulu v centrále.
  • Občas nereaguje nebo se chová podivně , např. občas lze otevřít dveře a jednotka nic nehlásí.
  • Centrální jednotka nepřijímá a nevysílá SMS a nereaguje na aplikaci. V režimu , kdy se alarm kousne nevyhodnocuje povely z čidel, je vlastně mimo provoz. Vždy nutný restart .

Na tento alarm se nedá bohužel spolehnout. Je nefunkční.

Reakce značky iGet

jednotlivé body:
1) Pro nastavování všech příslušenství (senzory) a nastavení aplikace se posílá mnoho SMS (spotřeba kreditu na předplacené kartě) do centrály a z centrály zpět do aplikace.
- v nové verzi aplikace a při použití nejnovějšího firmware je již možné v aplikaci toto zasílání "Potvrzovacích SMS od alarmu" vypnout.
2) Dodáné příslušenství - PIR senzor a ani magneticke senzory nemají žádnou ochranu proti sabotážii ! V rozporu s manuálem, kde jasně stojí, že senzory mají ochranu proti sabotáži.
- ochranou proti sabotáži se zde rozumí funkce "SOS při pádu", kdy hlavní jednotka po zachvění ihned vyvolá poplach. PIR detektory musí být umístěné tak, aby již při přiblížení byl vyvolán ihned poplach. Vyšší ochrany proti sabotáži mají až systémy které jsou o mnoho nákladnější.
3)Slabá citlivost vestavěného GSM modulu v centrále.
- při nahrání nového firmware je citlivost navýšena, od doby vydání nového firmware již s GSM citlivostí problém hlášen nebyl. Nové hardwarové verze již mají i silnější modul a vnitřní anténu.
4) Občas nereaguje nebo se chová podivně , např. občas lze otevřít dveře a jednotka nic nehlásí.
- stačí pouze nahrát nejnovější firmware kde je již případná nestabilita plně opravena.
5) Centrální jednotka nepřijímá a nevysílá SMS a nereaguje na aplikaci. V režimu , kdy se alarm kousne nevyhodnocuje povely z čidel, je vlastně mimo provoz. Vždy nutný restart .
- také vyřešeno v novém firmware, viz. bod 4).

Ověřený zákazník Zelené Elektro Ověřený zákazník

Přidáno: 17. května 2016

Zakoupeno v Zelené Elektro

• spolehlivost
  • bezdrátové řešení

perfektní domácí alarm s velmi malými pořizovacími náklady.

Přidáno: 13. května 2016

• Bezdrátové zapojení
  • Nenápadný a příjemný vzhled
  • Spolehlivost
  • trochu vyšší cena

Tomuto alarmu jsem vděčen za dopadení vandalů minulý týden. Zařízení velmi spolehlivě splnilo svůj účel.

Reakce značky Eltrinex

Děkujeme za recenzi. Produkt je vyvinut s využitím kvalitních komponent, což se bohužel v ceně muselo odrazit.

Přidáno: 12. května 2016

• Funkce
  • Příslušenství
  • Zpracování manuálu
  • Ovládání
  • Cena

Za mě vše v pořádku, nastavené zpoždění sirény, celkem 5 detektorů, a 4 klíčenky, kouřový a plynový detektor, venkovní siréna, také do studny plánuji detektor vody.

Četl jsem zde recenze, ale jsou spíše z neznalosti a lhostejnoti, např. pan Mirek že nejde nastavit zpoždění v houkání sirény, je to jednoduché nastavení ve dvou krocích :-)

Sabotážní čidla přeci nikdo u této cenové relace nechce...

A venkovní sirénu mám také a houknutí při deaktivaci je také možné vypnout, vše jsem našel v manuálu nebo mi poradila tech.podpora.

Za mě jednoduchý alarm a za tu cenu super.

Nemusím aspoň utrácet za hromadu SMSek při nastavení a ovládání jako v případě Evolveo Sonix, který jsem měl předtím a po 2,5 roku odešel na věčný spánek :-)

Přidáno: 12. května 2016

• Snad jen cena
  • Výpadky
  • Hrozný manuál
  • Technická podpora

Manuál nepoužitelný, krabice vypadá jako když ji navrhnout v malování, mám problémy s výpadky, namluvená čeština je hrozná, lépe by bylo vypnout, a vůbec ji tam nedávat, stejně není potřeba, žádné další příslušenství není k zakoupení, asi opravdu rychlý levný dovoz.

Přidáno: 10. května 2016

Doporučuje produkt
  • bezpečně ochrání domácnost před vniknutím cizí osoby

V dnešní ne příliš bezpečné době považuji domácí alarm za velmi užitečnou věc. Tento funguje velmi spolehlivě, mohu doporučit

Přidáno: 4. května 2016

• Cena
  • Klávesnice
  • Jednoduché nastavení
  • Pěkný vzhled
  • Český návod
  • Čidla jsou vcelku citlivá
  • Zatím jsem na nic nenarazil

Tento alarm jsem si objednal,protože jsem měl problémy se zloději na chalupě. Nechtěl jsem nic složitého,ale zároveň něco spolehlivého. S nastavením jsem neměl problém. Přemýšlím,že si dokoupím další do bytu. Zatím jsem spokojenej.

Ověřený zákazník suntech.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. dubna 2016

Zakoupeno v suntech.cz

• Bohužel nic
  • Nejde nastavit zpoždění v houkání sirény. Řeším dokonce s podporou iGET a stále nic. Chybí sabotážní čidla. Při aktivaci alarmu houkne venkovní siréna (dost nepříjemné v noci).

Cena hezká, ale to je tak vše.

Reakce značky iGet

zpoždění houkání sirény je možné nastavit pro vnitřní sirénu. Pro venkovní sirény toto možné není, pracují na jiném principu. Toto je uvedeno ve specifikaci. Alarm M2B se z 99% používá v kombinaci s bezdrátovými klíčenkami, pro aktivaci/deaktivaci alarmu již před domem. Výhodou tohoto je, že alarm začne při vloupání reagovat ihned, a ne až po časovaném zpoždění,a nedává tak zloději další prostor.
Houknutí sirény při aktivaci/deaktivaci je možné nastavit, pro tyto kódy kontaktujte naši technickou podporu.

Ověřený zákazník tipa.eu Ověřený zákazník

Zatim bez problemu

Pavel Berka Pavel Berka

Přidáno: 20. dubna 2016

Nedoporučuje produkt
  • Hezký design centrály, bezdrátové senzory, aplikace pro Smart telefony v Androidu.
  • Tištěná příručka a ani stažený manuál neodpovídá verzi sw pro Android v Google Play,
  • pro nastavování všech příslušenství (senzory) a nastavení aplikace se posílá mnoho SMS (spotřeba kreditu na předplacené kartě) do centrály a z centrály zpět do aplikace. Pro nastavení příslušenství bylo by vhodnější využít jinou lokální komunikaci (zdarma) např. přes USB, Bluetooth, WiFi apod.
  • Slabá citlivost vestavěného GSM modulu v centrále, občas nereaguje a nepřijímá a nevysílá SMS a nereaguje na aplikaci , potom je nutno centrálu sejmout ze zdi, vypnout a zapnout. Některé funkce v aplikaci pro Android nejsou zatím aktivní a zbytečně matou.
  • Senzory:
  • Žádný manuál, v tištěné příručce jen pár vět.
  • Nedá se nastavit citlivost.
  • Blikající červená barva v klidovém stavu v noci ruší v ložnici.
  • Klíčenka:
  • V tištěném manuálu k centrále je o klíčence pár vět.
  • Nelze nastavit SOS volání na složky IZS.
  • Tlačítko Doma je matoucí ve vztahu k nastavení senzorů, nevím, jak nastavit senzory pro stav Doma !

Nepoužitelné, neboť je nespolehlivý.

Přidáno: 18. dubna 2016

• Funkce
  • Provedení
  • nic

Používám 3 měsíce a vše funguje jak má, jen jsem upgradoval FW na nejnovější verzi. Jednoduchý domácí alarm se spoustou funkcí.

Přidáno: 14. dubna 2016

• Jednoduché ovládání
  • Přehledný manuál
  • Čeština
  • Přijatelná cena
  • V základní sestavě by mohlo být více pohybových čidel

Obrovská spokojenost! Alarm jednoznačně předčil mé očekávání. Funguje spolehlivě pro zabezpečení mého obchodu. Jednoznačně jej doporučuji!

Přidáno: 11. dubna 2016

• Vzhled a české prostředí
  • možnost nastavit přes PC
  • Zapory:
  • zcela v rozporu s popisem vyrobku dodane PIR ani magneticke senzory nemaji ZADNOU ochranu proti sabotazi !!! (takze v nich mohu pri vypnutem alarmu (disarm) klidne poskodit snimace a alarm po aktivaci nic nepozna). Pritom v popisu alarmu jasne stoji: "Každý z detektorů obsahuje ochranu proti sabotáži, o které ihned informuje alarm iGET SECURITY M3."
  • alarm nekontroluje pri zapnuti sparovana cidla (pokud by je nekdo vypnul/znicil, alarm to nijak nepozna a bez upozorneni se aktivuje.
  • Aplikace pro nastaveni (Android) neumi pri pridani alarmu z neho nacist nastaveni a sparovana zarizeni. Pri instalaci na jiny telefon/tablet je nutne vse parovat znova i pres to, ze hlavni jednotka alarmu si vse pamatuje.
  • otresove cidlo hlavni jednotky alarmu je znacne necitlive - spusti az pri hodne silnem otresu/uderu. Pripadny zlodej tak muze hlavni jednotku snadno sundat ze zdi a vypinacem na zadni strane deaktivovat.
  • Ve dnech zastřežení, alarm přestal reagovat na dotazy na stav, ani ho nebylo možno ovládat klíčenkou. Vždy se zaseknul.

Díky za zkušenost, asi jsem si ji musel projít, abych se přesvědčil, že za tyto peníze opravdu spolehlivý alarm nelze pořídit, rozhodně ne tento (nejen nespolehlivý, ale nefunkční).

Evolve SonixbALM301

Evolve SonixbALM301

Přidáno: 28. března 2016

• Nízká cena
  • Nepoužitelné programování přes SMS
  • Chaotický a nepřesný návod = programování metodou pokus - omyl

Nízká cena je vykoupena předpotopním ovládáním a malým (žádným) uživatelským komfortem. Problémy a nervy s uvedením do provozu ušetřené peníze nevyváží. Výrobek bych nedoporučil ani nepříteli...

Přidáno: 27. března 2016

• externí klávesnice
  • RFID klíčenky
  • zatím nevím

Alarm jsem koupil kvůli RFID klíčenkám, s nimi zvládnou alarm vypnout i mé děti.

Přidáno: 22. března 2016

• Luxusne vypada
  • Smart funkce
  • Mereni teploty
  • Nastaveni opravdu propracovane

Konecne Smart alarm pro lidi kteri ziji Smart zivotem:-) Mam app pro iOS a vypada a funguje skvele. Nemel jsem problem,samozrejme rozkoukat se ze zacatku v aplikaci chvili trvalo,ale je opravdu intuitivni jak od applu :-)

Přidáno: 22. března 2016

• Dratove i bezdratove pripojeni
  • Jednoduchy
  • Nepotrebuji milion sms pro nastaveni

Domovni alarm mam s 5 ti pir detektory,vse je v poradku,jen detektorum jsem nastavil casovac at baterie vydrzi vic nez rok,mam jej rok a pul a nebyl problem.

• Normální šmejdík z číny
  • První kus nešel zapnout, reklamace
  • Zaslán nový, byl vybitý, po nabití se zapnul
  • Zvukové podání hrozné, raději bych vypnul
  • Manuál vypadá jako od čínského nádobí
  • Nyní nefunguje jedna klíčenka

Budu muset vyzkoušet jiný od konkurence, každopádně Bentech mi za to už nestojí, nyní jsou falešné poplachy na dveřním čidle, i když dveřmi ani nehnu, dělám to nerad, a recenze nikdy nepíšu, ale toto prodávat jako alarm nelze, výrobce musí za své zboží ručit a k tomuto nejsou ani webové stránky, ani technická podpora, prostě nic...

• Jednoduchý
  • Vše nastavené
  • Nejlevnější spolehlivý na trhu
  • nic

Oproti nejmenované konkurenci kterou jsem vyzkoušel má dobrou cenu a lepší kvalitu. Navic v balení jedna klíčenka také potěší. Vše je spolu již spárované, instalace v pohodě. Jako alarm za dobrou cenu mohu po půl roce provozu doporučit!

• vzhled
  • aplikace
  • spousta možností nastavení
  • ještě není na trhu ovládaná zásuvka, ale má být v červnu

Pěkný alarm s rychlým přidáním přislušenství pomocí QR kodu. Žádné funkční problémy jsem za 14 dní provozu nezpozoroval. Příslušenství propracované, také mne potěšil speciální magnetický držák na PIR detektory.

Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25